Pondelok6. máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika

Predvádzacie akcie dohnali dôchodcu na pokraj smrti: Pre dlhy sa chcel obesiť na kľučke!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Mal toho dosť! Český dôchodca už psychicky nezvládal nakopené dlhy, ktoré sa mu začali množiť po predvádzacej akcii. Priamo v spoločnosti, ktorá ich organizovala, sa pokúsil včera obesiť na kľučke.

Podľa televízie Nova sa zatiaľ presne nevie, čo si senior vo firme Topstar Bohemia z Roudnice nad Labem kúpil, ale v poslednej dobe do jej sídla jazdil veľmi často. Dlhé hodiny vraj sedel na chodbe a plakal. "Hovoril, že má v nemocnici manželku a on že potrebuje peniaze na operáciu očí. Už nemal peniaze ani na cestu domov," opísala stav zlomeného muža upratovačka.

Keď zúfalý dôchodca aj včera márne klopal na dvere spoločnosti, rozhodol sa vziať si život. Zo šnúrok od topánok si uviazal slučku a priamo na kľučke firmy sa pokúsil obesiť. Napriek tomu, že jeho zranenia neboli vážne, v nemocnici sa psychicky zosypal a teraz je v psychiatrickej liečebni.

TV Nova sa konateľa spoločnosti Topstar Bohemia kontaktovať nepodarilo. Podľa jej informácií má však za sebou zaujímavú minulosť. Už predtým pôsobil vo vedení inej firmy, ktorá mala na predvádzacích akciách dávať ľuďom nevedomky podpisovať zmluvy o tom, že zakúpený tovar nie je možné reklamovať.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu