Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Čech dobodal dcérku (†12): Vraždenie prenášal matke naživo cez Skype!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

JABLONEC NAD NISOU - V sobotu ráno sa v českom Jablonci nad Nisou odohrala brutálna vražda. Muž (64) zavraždil svoju dvanásťročnú dcéru Johanku a všetko naživo prenášal jej matke cez Skype. Informovala TV Nova.

Matka zavraždenej Johanky dlhodobo pracuje v Saudskej Arábii ako zdravotná sestra. Peniazmi z tejto misie chcela podporiť svoju dcérku v speváckej kariére. Johanka bola totiž podľa jej učiteľov veľmi nádejnou speváčkou.

Jej partner sa jej cez Skype ohlásil len preto, aby jej ukázal, ako vraždí ich dcéru. Dôvodom bola žiarlivosť. Matka potom musela celé besnenie na diaľku sledovať. Zalarmovala aspoň susedov a políciu, tí ale brutálnej vražde už nedokázali zabrániť.

"Ja som na nich zvonila. Bolo to desať minút predtým. Johanka hrozne plakala. Otvoril mi, ja som s ním hovorila, ale potom mi zavrel. A potom sa to stalo," opísala susedka chvíle pred otrasným činom.

Muž zabil Johanku veľmi brutálne, mal ju dobodať desiatimi ranami. Vraždiaceho otca poslal Krajský súd v Liberci do väzby. Teraz mu hrozí dvadsaťročné väzenie alebo dokonca výnimočný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu