Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Nahý muž vbehol do motela celý od krvi: Manželka ho dobodala, strach o deti!

(Zdroj: info4security.com)

PŘIMDA – Krvavý incident! Dlhotrvajúci spor manželov z Přimdy na Tachovsku vyvrcholil v noci na štvrtok, keď žena (33) napadla svojho muža (38) a uštedrila mu niekoľko rán nožom. Ten sa zakrvavený rozbehol do blízkeho motela, odkiaľ mu zavolali záchranku. Žena je už v rukách polície. Informovali o tom české médiá.

Čašníčka si na zážitok spomína s hrôzou v očiach. "Otvorili sa dvere a ja som uvidela muža, ktorý okrem jednej ponožky nemal na sebe vôbec nič. Bol celý od krvi. Ako keby ste naňho vyliali vedro červenej farby," povedala pre Blesk. 

„Manželka ma v spánku dobodala, zachráňte deti,“ dostal zo seba vysilený muž. Hneď po tom skolaboval. Na tele mal asi 25 bodných rán, z ktorých mu tiekla krv.

Personál motela a hostia, ktorí mužovi prišli na pomoc, privolali záchranku a políciu. Tí mu poskytli prvotné ošetrenie a následne ho previezli do nemocnice. Ošetriť potrebovala aj jeho manželka, ktorá počas incidentu utrpela ľahké zranenia, povedal pre iDNES.cz hovorca záchrannej služby Michal Šebek.

Dobodaný muž hľadal pomoc aj u suseda, ten mu však dvere uprostred hlbokej noci neotvoril. Zobudili ho však až policajti. Vtedy zistil, že zvonček rovnako aj stena pri vchodových dverách sú od krvi. Dvom deťom - dvojčatám, ktoré sú v školskom veku, sa našťastie nič nestalo. Manželku polícia obvinila z pokusu o vraždu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu