Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Tomu sa povie nešťastie: Krčmár sa otrávil vo vlastnom podniku!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

ZLÍN - Jedovatý metanol, ktorý sa nebezpečne šíri českými pohostinstvami, už neohrozuje len ich zákazníkov, ale aj samotných majiteľov! Krčmár z Veľkých Karlovic zrejme nemal ani potuchy, čo nalieva a omylom otrávil aj sám seba!

Lekári vsetínskej nemocnice neveriacky krútili hlavami nad pacientom, ktorý sa im dnes dostal do rúk. Išlo totiž o krčmára, ktorý sa jedovatým metanolom otrávil vo vlastnom podniku. „Leží na jednotke intenzívnej starostlivosti, v krvi mu zistili 3,6 % metylakoholu,“ povedal hovorca ministerstva zdravotníctva Vlastimil Sršeň.

Krčmár doplatil na nevedomosť počas súkromnej party s kamarátom, ktorú usporiadal vo svojom pohostinstve ešte v nedeľu. Na oslave popíjali asi osem druhov alkoholu, medzi ktorými bol aj ten otrávený. Samotný majiteľ vtedy zrejme netušil, že si do poldecákov nalievajú jed. Šťastím v nešťastí bolo, že v čase keď popíjali pančovaný alkohol, bol podnik pre verejnosť zatvorený.

Na otravu metanolom už v Českej republike zahynulo 20 ľudí. V štyroch ďalších prípadoch sa čaká na výsledky pitiev. Polícia obvinila kvôli otravám pančovaným alkoholom už 23 ľudí.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu