Piatok10. máj 2024, meniny má Viktória, zajtra Blažena

Mladík (17) prepadol muža, pre 55 eur mu hrozia štyri roky!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA - Spišskonovoveský policajný vyšetrovateľ obvinili zo zločinu lúpeže 17-ročného mladíka a 28-ročného muža, obaja z obce Arnutovce, okres Spišská Nová Ves. Ako informovala košická policajná hovorkyňa Jana Mesárová, 17-ročný mladík v polovici novembra na chodníku pri rieke za obchodným centrom v Spišskej Novej Vsi lúpežne prepadol 26-ročného muža z okresu Rožňava.

Obvinený muža fyzicky napadol a vzal mu peňaženku, v ktorej mal 50 eur, kartičku poistenca a kartičku k účtu. Poškodenému mužovi spôsobil škodu približne 55 eur, bez zranenia. Ako ďalej informovala Mesárová, obvinenému ako mladistvému za tento skutok hrozí až štvorročné väzenie, stíhaný je na slobode.

Zo zločinu lúpeže spišskonovoveský vyšetrovateľ tiež obvinil 28-ročného muža z obce Arnutovce, ktorý bol už dvakrát súdne trestaný. Podľa Masárovej obvinený 23. decembra popoludní na ceste pri miestnej osade v obci Arnutovce fyzicky napadol 43-ročného miestneho muža.

Od napadnutého muža žiadal dve eurá na víno, čo mu poškodený odmietol dať. Páchateľ ho najprv udrel päsťou do nosa, a keď muž spadol na zem, kopol ho do ľavej časti čela a ľavého ucha. Potom mu z vrecka kabáta vytiahol 12 eur. Obvinený mužovi zlomil nos a spôsobil škodu 12 eur. Ako informovala Masárová, obvinenému v tomto prípade hrozí väzenie na tri až osem rokov. Stíhaný je na slobode.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu