Sobota20. apríl 2024, meniny má Marcel, zajtra Ervín

Hrôzostrašný prípad z Paríža: Šialenci priviazali tínedžerku na kríž a sedem dní z nej vyháňali diabla!

Ilustračné foto Zobraziť galériu (2)
Ilustračné foto (Zdroj: internet)

PARÍŽ - Štyria náboženskí extrémisti z Francúzska sa ocitli pred súdom po tom, čo takmer na smrť umučili devätnásťročnú tínedžerku. Podľa nich bola totiž posadnutá diablom a oni ju chceli vyliečiť. Lenže urobili pravý opak.

Eric Deron, jeho matka Lise-Michelle Babinová, Philippe Grego a Lionel Fremor, ktorí sa hlásia k protestantskej Cirkvi adventistov siedmeho dňa, čelia obvineniu z únosu, mučenia a barbarstva, ktorého sa dopustili na dievčine známej iba ako Antoinette. Tú našla polícia ešte v roku 2011 polomŕtvu v byte na predmestí Paríža, Grigny.

V dome napravo dochádzalo k mučeniu dievčaťa
Zobraziť galériu (2)
V dome napravo dochádzalo k mučeniu dievčaťa  (Zdroj: lexpress.fr)

Únos inicioval Deron, bývalý priateľ obete. Dievčina bola zo strany svojich mučiteľov vystavená mimoriadne krutým praktikám. Obvinená štvorica z nej chcela vyhnať diabla, a tak ju na sedem dní priviazala na kríž, presne ako na ňom visel Ježiš Kristus. Počas tejto doby ju bili, mučili a dávali jej len malé množstvo oleja a vody, aby ostala nažive.

Advokát obžalovaných pre tlačovú agentúru AFP povedal, že jeho klienti si mysleli, že Antoinette je posadnutá, a preto s ňou nešli k lekárovi. "Keď je niekto chorý, zavoláte lekára. Keď je niekto posadnutý, vyženiete z neho zlé sily," obhajoval Derona a spol. Jacques Bourdais. Eric okrem toho tvrdí, že jeho exfrajerka s exorcizmom súhlasila.

K prípadu sa vyjadril aj hovorca adventistov siedmeho dňa. Vyhlásil, že všetci štyria boli zo spoločenstva vylúčení ešte predtým, ako mali spáchať spomínané trestné činy. Dodal, že to, čo sa stalo, nemá nič spoločné s ich výukou a presvedčením. Informoval portál dailymail.co.uk.
 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu