Štvrtok28. marec 2024, meniny má Soňa, zajtra Miroslav

Pomsta je bolestivá: Neverníkovi odrezala penis a spláchla ho!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: redriverpak.wordpress.com)

BRENA - Nevera sa nevypláca a hriešnik na ňu častokrát doplatí tým najbolestivejším spôsobom. Svoje by o tom vedel povedať štyridsaťšesťročný Peruánčan, ktorému jeho partnerka po tom, ako zistila, že ju podvádza, odrezala penis.

Huamana Julie Munozová sa poriadne rozzúrila, keď sa dozvedela, že jej dlhoročný partner Ramon Arias Apayco chodí poza bučky. Jej pomsta na seba nenechala dlho čakať. Nedávno, keď Ramon spal, vzala kuchynský nôž a pripravila ho o to, čo pokladala za nástroj hriechu. Penis hodila do záchodu a spláchla.

Munozová sa po čine snažila utiecť, pohotoví pracovníci hostela, kde k nemu došlo, ju ale chytili a následne odovzdali privolanej polícii. Apayca previezli do neďalekej nemocnice, kde momentálne leží na jednotke intenzívnej starostlivosti.

Nejde zďaleka o prvý prípad, kedy sa ženy mstili takýmto radikálnym spôsobom. Minulý rok istá Američanka omámila manžela, s ktorým sa v tom čase rozvádzala a odrezala mu pohlavný úd. Vraj "si to zaslúžil". Ešte v roku 2009 sa odohral podobný incident v Indii. Žiarlivá manželka rozpustila v čaji tabletky na spanie a ten podala mužovi. Spiaceho neverníka potom vykastrovala a penis vyhodila von oknom na ulicu, kde sa naň vrhli túlaví psi.

 

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu