Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Hororový pracovný úraz: Muž si pri obrezávaní kobercov odfikol penis!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: msn.com)

HILLSBOROUGH COUNTY - Portorikánec Edgardo Toucet sa súdi so spoločnosťou, ktorá mu sprostredkovala prácu. Tá totiž nezabezpečila, aby mu bolo poskytnuté potrebné školenie ohľadom obsluhy stroja, ktorý mu odrezal penis.

Edgardo bol pred časom vyslaný do továrne, kde pomocou zariadenia vybaveného super ostrými čepeľami obrezával nerovné časti kobercov. Nedopatrením však okrem nich obrezal aj seba a prišiel tak o pohlavný úd a semenníky.

Podľa súdnych dokumentov chýbalo na stroji upozornenie s bezpečnostnými pokynmi. Toucetovi by však zrejme aj tak nepomohlo, pretože neovláda angličtinu. A keďže ho nikto predtým neoboznámil o možných rizikách spojených s obsluhovaním takéhoto zariadenia ani v jeho rodnej reči, stalo sa, čo sa stalo.

Nešťastník minulý týždeň zažaloval firmu Spartan Staffing a žiada od nich finančné odškodnenie za spôsobenú fyzickú i psychickú ujmu, píše portál opposingviews.com. Úrady informovali, že k podobným incidentom došlo v spomínanom výrobnom závode v minulosti už niekoľkokrát.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu