Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Obluda vykastrovala iba päťtýždňového synčeka!

Holden Gothia
Holden Gothia (Zdroj: Facebook)

HOUSTON - Holden Gothia (5) z Houstonu prišiel o genitálie, keď mal iba päť týždňov. Jeho sfetovaná matka Katherine Nadalová mu ich odrezala nožom a po odhalení činu tvrdila, že penis synovi odhryzol rodinný pes.

Táto verzia však na súde neprešla a matku v auguste 2009 poslali do väzenia na 99 rokov. Holdena zverili do starostlivosti jeho tety Patches DeShazo a musel podstúpiť rad operácií, pričom ďalšie ho iba čakajú.

Po šialenom útoku, kedy mu matka preťala tepnu, takmer vykrvácal a čoskoro ho čaká rekonštrukčná plastika. Financovať lekársku starostlivosť pomáha fond Heroes for Holden Foundation, ktorý na chlapčekovu podporu každoročne organizuje benefičný koncert. Vlani sa tak na jeho liečbu podarilo vybrať viac ako 240 tisíc dolárov a ďalší koncert sa koná túto nedeľu.

"Je ešte malý. Myslí si, že genitálie sú niečo, čo dostane, až bude väčší. A ja mu na to hovorím, že presne tak to je," uviedla Patches. "Fyzická časť celej tej hrôzy snáď pôjde napraviť. Desí ma ale, aké to na neho bude mať psychické následky."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu