Štvrtok9. máj 2024, meniny má Roland, zajtra Viktória

Američanka (21) týrala svoje tri dcéry: Jedna bez vody a jedla zomrela!

Tiffany Klaphekeová Zobraziť galériu (2)
Tiffany Klaphekeová (Zdroj: ktbb.com)

ABILENE - Mimoriadne krutým spôsobom týrala dvadsaťjedenročná Američanka svoje tri dcéry. Bila ich a nedávala im poriadne jesť, alebo si ich naopak vôbec nevšímala, aj keď veľmi plakali. Vplyvom takýchto nepriaznivých podmienok skončili dve dievčatká v nemocnici a tretie dokonca zomrelo.

Tiffany Klaphekeová z Texasu bola vraj deprimovaná z toho, že jej manžela, profesionálneho vojaka, povolali na základňu za more. Sama sa tak musela starať o ich tri deti, čo absolútne nezvládala.

Dcéry väčšinu času ignorovala a keď aj upútali jej pozornosť, tak jediné, na čo sa zmohla, bola bitka. Nakoniec jedno z dievčatiek vo veku 22 mesiacov zomrelo na podvýživu a dehydratáciu. Na tele malo popáleniny od chemikálií, ktoré si zrejme tak, že v odpadkoch hľadalo niečo na jedenie.

Jej dve sestry (3 roky, 6 mesiacov) previezli v zúboženom stave do nemocnice a umiestnili na jednotke intenzívnej starostlivosti. Tyranskej matke ich úrady odoberú a odovzdajú do náhradnej starostlivosti, informoval portál tn.cz.

Klaphekeovú vzali do väzby a obvinili zo zanedbania starostlivosti a spôsobenia zdravotnej ujmy dieťaťu. Sudca stanovil kauciu na pol milióna dolárov (takmer 400 tisíc eur). Žena na pojednávaní vyhlásila, že sa o deti nevládala starať. "Potrebovala som pomoc a tú som nemala. Urobila som hroznú chybu a budem za ňu platiť do konca života."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu