Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Zachránili muža: Chcel sa zabiť skokom z piateho poschodia

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA - Polícii sa podarilo zachrániť muža, ktorý si chcel skokom z piateho poschodia vziať život. Oznámenie o incidente prijala polícia v nedeľu (20.1.) pred 22. hodinou s tým, že na Strečnianskej ulici v bratislavskej Petržalke sa nachádza muž, ktorý chce spáchať samovraždu.

Pri príchode policajtov sa už na mieste nachádzali aj ostatné záchranné zložky. Ich príslušníci sa pokúšali komunikovať s mužom, ktorý stál na zábradlí balkóna a vyhrážal sa, že skočí. Na miesto sa dostavil aj policajný vyjednávač. Muž odmietal komunikovať, v ruke držal nôž a nechcel, aby sa k nemu niekto priblížil.

Žena, ktorá sa v byte taktiež nachádzala, uviedla, že muž je pod vplyvom alkoholu. Do bytu prišiel aj jeho známy, s prítomnosťou ktorého na balkóne muž súhlasil. V okamihu, keď známy vyšiel na balkón, policajti spolu s hasičmi muža z balkóna stiahli a vzali mu nôž.

Odpor však kládol aj v byte a odmietal spolupracovať. Nakoniec policajti 36-ročného muža odovzdali do rúk lekárom. Informovala Petra Hrášková z Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Bratislave.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu