Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Mladá matka zlomila synovi deväť kostí za šesť mesiacov!

Kiara Mayne Estrightová
Kiara Mayne Estrightová (Zdroj: polícia)

READING - Mladá americká matka Kiara Mayne Estrightová (19) sa zabávala zvráteným spôsobom. Svojmu malému synčekovi šesť mesiacov lámala kosti a spôsobila mu celý rad zranení. Porota neľútostnú ženu usvedčila z týrania.

Tínedžerka z Readingu v Pennsylvánii navštívila so synom lekára, ktorý na ňom pri bežnej prehliadke okamžite spozoroval početné zlomeniny. Tie dieťatu urobila matka v priebehu 6 mesiacov, v čase medzi prvým a druhým rokom života. Zranenia boli v rôznych fázach hojenia.

Ako informoval denník The Reading Eagle proces s Estrightovou trval tri dni a porota o jej vine rozhodovala niekoľko hodín. Jej syn utrpel zlomeniny oboch nôh i rúk, mal zlomenú aj kľúčnu kosť, poranenú lebku, zlomené rebrá a ďalšie nešpecifikované zlomeniny.

Proti obvineniam sa matka bránila okrem iného tým, že syn si zlomil rebrá nešťastnou náhodou, keď spadol na tvrdý povrch a pri páde na čelo si poranil aj lebku. "Neustále niekde okolo behá, nechala som ho jednoducho byť len dieťaťom," dodala matka na margo údajnej hyperaktivity svojho syna.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu