Streda12. jún 2024, meniny má Zlatko, zajtra Anton

Trúfalý šofér: Pred očami policajtov stiahol fľašu tvrdého a ušiel!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: hinklelawsanjose.com)

ZLÍN - To si z nás snáď robí „srandu“?! Pomysleli si zlinskí policajti, ktorým sa pri bežnej službe naskytol naozaj nevšedný pohľad. Priamo pred nimi zrazu zastavilo auto, z ktorého vystúpil muž, nalial do seba pol fľaše tvrdého alkoholu a dal sa na útek! Informoval o tom portál tn.cz.

Kurióznu službu zažila jedna z policajných hliadok zo Zlína, pred ktorou bláznivý vodič zastal, a napriek tomu že strážnikov musel vidieť, vytiahol fľašu chľastu a začal piť. Spočiatku si policajti mysleli, že ide o vtip, no keď sa prebrali zo šoku, rozhodli sa šialeného vodiča prenasledovať. „Pripadalo nám to ako nejaká recesia, mohol si dať do tej fľašky vodu,“ zamyslel sa jeden z hliadkujúcich Marián Kotas.

Šialená naháňačka sa však nekonala, vodič na úteku totiž po niekoľkých metroch zastal. Policajti v tej chvíli zažili ďalší šok. Čudný šofér totiž nafúkal až 1,7 promile. Na svoje bláznivé počínanie mal však „logické“ vysvetlenie. „Zdôvodnil nám to tak, že mal smäd, a že tu je tieň, tak sa jednoducho napil. Vraj tu býva, tak v tom nie je žiadny problém,“ dodal s úsmevom strážnik.

Policajtom však chabá výhovorka nestačila a okrem toho, že opilec príde o vodičák, bude musieť zaplatiť aj poriadne mastnú pokutu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu