Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Akčná naháňačka v kanáli: Marián (35) po dolapení dohrýzol policajta!

Chorvátske rameno v Petržalke
Chorvátske rameno v Petržalke (Zdroj: SITA)

BRATISLAVA – V bratislavskej mestskej časti Petržalka sa včera popoludní odohrala naozaj kuriózna policajná naháňačka. Bratislavčan Marián V. (35) sa pred zákonom pokúšal utiecť za každú cenu a pri úniku neváhal skočiť ani do petržalského Chorvátskeho ramena, kam za ním naskákali aj policajti!

Včerajšie popoludnie začalo pre bratislavských policajtov akčne. Okolo 15:30 zahliadli Bratislavčana Mariána V., ktorý na Jungmanovej ulici zrejme z dlhej chvíle ničil náhodné autá. Keď sa ho však snažili zadržať, petržalský demolátor sa dal na útek. „Po tom, čo bol obvinený prenasledovaný policajnou hliadkou, skočil do Chorvátskeho ramena,“ povedal pre Topky bratislavský policajný hovorca František Peczár.

Policajti tak nemali na výber a do kanála za vynaliezavým utečencom naskákali. Agresívny Marián sa všemožne bránil a muži zákona mali čo robiť, aby bratislavského zločinca vytiahli na breh. Tam však jeho útoky neskončili a začal sa brániť doslova zubami nechtami. „Bratislavčan po vytiahnutí na breh opätovne začal klásť aktívny odpor, pričom niekoľko krát pohrýzol policajtov do rúk,“ dodal hovorca.

Zúrivého muža sa im nakoniec podarilo spacifikovať a odviezť na policajnú stanicu, odkiaľ putoval rovno do nemocnice. „Obvinenému tak po preukázaní viny hrozí za tento skutok v zmysle Trestného zákona trest odňatia slobody až na 5 rokov,“ uviedol Peczár.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu