Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Facebooková párty sa Čechovi vymkla z rúk: Domov mu vtrhlo 200 ľudí!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: savingmoneymadesimple.net)

DĚČÍN – Chlapec (16) z Děčína sa rozhodol využiť prázdny dom a v neprítomnosti rodičov zorganizoval párty, na ktorú zrejme nikdy nezabudne. Chybu spravil hneď na začiatku, keď pozvánku na skvelú zábavu v dome rodičov zavesil na Facebook. Určite totiž nečakal, že jeho pozvanie prijme až 200 ľudí! O kurióznom prípade informoval český portál tn.cz.

Na lákavú udalosť, v ktorej mladík pozýval všetkých kamarátov na veľkú párty v dome jeho rodičov, sa prihlasovalo stále viac a viac ľudí a začalo sa mu to vymykať spod kontroly. Nakoniec na avizovanú zábavu prišlo až 200 nadšených ľudí, ktorí zaplnili celý dom aj so záhradou. „Chlapec nepredpokladal, že na párty príde toľko ľudí,“ povedal hovorca strážnikov Tomáš Pavlík.

Mladík si však nahováral, že to všetko zvládne sám, a „nezvaných“ návštevníkov, ktorých nepoznal, sa snažil poslať domov. Tí ho ignorovali a pokračovali v zábave. Desiatky tancujúcich a popíjajúcich tínedžerov však nemohol zvládnuť a musela zasiahnuť polícia, ale aj prekvapení rodičia. Rozzúrený otec dal mladému organizátorovi jednu „otcovskú“ a obrovskú párty rozpustil.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu