Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Policajná naháňačka: Slovák (22) preletel chorvátske hranice, chytili ho v Slovinsku!

Chorvátskym pohraničníkom ostali po Michalovom vyčíňaní len zničené závory Zobraziť galériu (5)
Chorvátskym pohraničníkom ostali po Michalovom vyčíňaní len zničené závory (Zdroj: vecernij.hr)

ZÁHREB – Šialený Slovák za volantom! Až dva hraničné priechody sa podarilo preraziť zrejme nadrogovanému slovenskému vodičovi Michalovi K. (22), ktorého nebezpečnú jazdu zastavili až v Slovinsku. Mladík počas 140 kilometrov zničil nielen spustené závory, ale aj tri ďalšie autá a zranil jedného človeka. Informovala o tom chorvátska internetová stránka vecernji.hr.

Michal zrejme neobľubuje dlhé rady na hraničných priechodoch a čakanie sa rozhodol krátiť svojským spôsobom. Mladíkova šialená jazda začala na priechode medzi Maďarskom a Chorvátskom, kde Slovák prerazil spustené závory a pokračoval v úteku smerom na ďalší hraničný priechod.

Policajtom sa mladíka celých 140 km nedarilo chytiť. Michal ignoroval výzvy na zastavenie a keď dorazil na priechod Chorvátsko-Slovinsko, hrozivý scenár sa opakoval. Mladík dupol na plyn, prerazil ďalšie závory a následne vrazil do troch áut, čím zranil jedného človeka. Na druhý pokus sa už šialeného jazdca policajtom podarilo dolapiť.

 

Policajná naháňačka: Slovák (22)
Zobraziť galériu (5)
 (Zdroj: vecernij.hr)

 

Diaľničný hraničný priechod medzi Maďarskom a Chorvátskom je pritom prehľadný a krátko pred deviatou večer ešte bolo svetlo. Preto chorvátske médiá špekulujú o tom, že vodič mohol byť pod vplyvom drog. To, rovnako ako ďalšie okolnosti nezvyčajnej nehody, zatiaľ chorvátska polícia skúma a Slovák na verdikt vyšetrovateľov čaká v cele.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu