Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Slovák (22), ktorý zdemoloval chorvátske hranice: Vychovával ho nitriansky policajt!

Po mladom Slovákovi ostala v Chorvátsku poriadna spúšť
Po mladom Slovákovi ostala v Chorvátsku poriadna spúšť (Zdroj: vecernij.hr)

BRATISLAVA/NITRA – Problémový Michal (22) z Nitry, ktorý minulý týždeň svojou šialenou jazdou zdemoloval závory chorvátskej hranice, nabúral tri autá a dokonca zranil jedného človeka, mal prísnu výchovu. Jeho nevlastným otcom má byť totiž podľa informácií Tv JOJ nitriansky policajt.

Správou o bláznivej jazde, ktorá minulý týždeň obletela zahraničné média, sú Michalovi rodičia sklamaní. Mladík údajne pred niekoľkými mesiacmi odišiel z domu a odvtedy s ním neboli v kontakte. Priznali však, že so synom mali už odmalička veľa problémov.

Auto, ktorým nepoučiteľný Michal narobil v Chorvátsku poriadnu spúšť, ukradol zo servisu, v ktorom pracoval. Mladík využil šancu a cez víkend, keď v práci nikto nebol, nasadol do Fabie a nasmeroval si to za hranice. „15. Júna bolo v Nitre odcudzené motorové osobné vozidlo, po ktorom bolo vyhlásené pátranie,“ potvrdila nitrianska policajná hovorkyňa Božena Bruchterová.

O niekoľko dní Michal kradnutým autom vyvádzal v Maďarsku aj Chorvátsku. Keď sa mladík vo vysokej rýchlosti rútil maďarskými cestami, začala ho prenasledovať polícia. Šialený jazdec však hliadku odignoroval a zamieril do Chorvátska. Podarilo sa mu dostať až na hraničný priechod, kde ho nezastavili ani závory, a preletel nimi akoby sa nič nedialo. Pri bláznivom vyčíňaní sa mu podarilo nabúrať ďalšie tri autá a zraniť chodca.

Na Michala už chorvátsky sudca uvalil väzbu. Problémy ho však čakajú aj doma, nitrianska polícia voči nemu už vzniesla obvinenie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu