Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Hrozivá nehoda Slovákov v Prahe: Opitého mladíka z auta vysal vietor!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: ehow.com)

PRAHA – Naozaj kuriózna nehoda sa včera odohrala na Pražskom okruhu, kde slovenskej rodine z Felície vypadol podnapitý syn. Silný vietor totiž chlapa z auta s rozbitým predným sklom vysal. Doráňaný mladík však našťastie nebezpečný pád prežil.

Pre rodinu zo Slovenska bola cesta do rodných Řičan skutočne nešťastná. Najprv sa im pri ceste z Plzne rozbilo čelné sklo a neskôr na Pražskom okruhu takmer prišli o syna. Rodinka na Felícii totiž s rozbitým sklom po dohode s policajtmi pokračovala v ceste do Prahy.

Pred Lochkovským tunelom však zistili, že im zle doliehajú dvere. Preto sa syn v podnapitom stave rozhodol, že ich pribuchne. Kedže bol pripútaný, na kľučku nemohol dosiahnuť. Mladík si preto bezpečnostný pás rozopol, otvoril dvere a v tom ho silný vietor vytiahol z auta. „Niekoľkokrát sa pokúšal ich pribuchnúť. Odopol si pás, otvoril dvere a v tom ho to vysalo,“ povedala pre Tv Nova matka za volantom, ktorá tvrdila, že nešla rýchlejšie ako 90 km/h.

Doráňaný chlap dopadol na svoje veľké šťastie do odstavného pruhu. Keby ho totiž vietor stiahol pod kolesá kamiónu, ktorý išiel za Felíciou, mohla kuriózna nehoda skončiť oveľa horšie. Vodič nákladného auta, ktorý celé nešťastie videl v priamom prenose, okamžite zavolal záchranárov. Tí mladíka, ktorí bol dobitý ale pri vedomí, odviezli do nemocnice.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu