Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Otrasné VIDEO: Horda chlapov na ulici vyzlieka a obchytkáva bezbranné dievča!

Dievčine nikto z okolostojacich nepomohol Zobraziť galériu (2)
Dievčine nikto z okolostojacich nepomohol (Zdroj: YouTube)

GAWAHATI - Dievča, ktoré v nočných hodinách opustilo bar v indickom meste Gawahati na severe krajiny, sa stalo bezmocnou obeťou asi 15-tky mužov, ktorí ju 45 minút bili, obchytkávali a pred očami všetkých vyzliekali. Verejnosť je pobúrená pomalou reakciou polície.

Muži napadli dievča pred týždňom neskoro večer, keď vyšlo z baru Club Mint. Chytili ho, ťahali za vlasy,  postupne z neho strhli odev, pálili ho cigaretami a bili. Celá udalosť vyšla najavo vďaka novinárovi, ktorí si útok natočil. Ľudia okolo sa len prizerali, hoci obeť kričala o pomoc.

Polícii trvalo trištvrte hodiny, kým dorazila na miesto činu, aj keď bola údajne stanica od neho vzdialená asi kilometer. Najprv zadržali štyroch násilnikov a neskôr ďalších dvoch.

Polícia dostala v nedeľu od premiéra štátu Asám Taruna Gogia 48 hodín na chytenie ďalších siedmich útočníkov. Ich tváre visia na plagátoch v meste. Cieľom je predovšetkým dolapiť údajného iniciátora akcie. Polícia je pod tlakom, pretože nereagovala dostatočne rýchlo. Ustanovený bol aj osobitný vyšetrovací tím.

Páchatelia útoku
Zobraziť galériu (2)
Páchatelia útoku  (Zdroj: YouTube)

"Po celom jej tele sú stopy po pálení cigaretami. Zverské zaobchádzanie s touto nešťastnou dievčinou prekročilo medze,"  uviedol jeden z dôstojníkov.

Indické médiá nepíšu o motíve útoku. V krajine však nepanuje rovnoprávnosť. V mnohých oblastiach nie je akceptovateľné, aby ženy fajčili na verejnosti, alebo samy chodili do barov. Takéto ženy sa môžu stať terčom útokov. Napadnuté dievča vyšlo z baru a nemalo na sebe tradičný odev.

Video nie je vhodné pre maloletých divákov

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu