Piatok19. apríl 2024, meniny má Jela, zajtra Marcel

Opitý Čech zabudol priateľkinu dcérku (3) v dave, blúdila po festivale!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: Getty Images)

VIZOVICE - Totálna nezodpovednosť! Krkavčia matka (32) z Kroměříža zverila počas hudobného festivalu Master of Rock svojmu opitému priateľovi dcérku (3). Ten sa však predviedol ako najhorší možný opatrovateľ, malé dievčatko jednoducho stratil a nevyzeralo to, že by to dvojicu nejako trápilo.

Polícia hneď prvý festivalový večer vo Vizoviciach riešila prípad trojročného dievčatka, ktoré našli v jednom stánku s občerstvením. "S malým dievčatkom bol muž, ktorého oslovovala 'stlejda Vašek'. Festivaloví hostia ich tam videli už ráno, ale teraz večer bol muž už trochu opitý a o dieťa sa príliš nezaujímal. Bavil sa s ostatnými a potom odišiel," opísala krajská policajná hovorkyňa Jana Macalíková.

Ľudia si mysleli, že si len odskočil, ale muž sa nevracal. Rozhodli sa teda zavolať na linku 158. Matku dievčatka ani muža, ktorý s ňou v stánku bol, sa však nepodarilo nájsť. Polícii sa ale ozval muž z Kroměřížska, že mu chýba dcéra, ktorú mala jej matka doviezť večer domov. Policajti si overili, že dievčatko nájdené na festivale patrí k nemu, uviedla Macalíková.

Podľa denníka Blesk podnapitá matka s opitým priateľom, začala dcérku postrádať až o 2.45 ráno, kedy bola už dávno v otcovom náručí. Polícia udalosť oznámi príslušnému odboru sociálno-právnej ochrany detí a mládeže, ktorý situáciu v rodine preskúma.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu