Utorok30. apríl 2024, meniny má Anastázia, zajtra

Toto je únosca trojtýždňovej Michalky: Policajti ho chytili vďaka autu!

Uwe R. na staršej fotografii s jednou zo svojich dcér. Vľavo hore unesená Michalka Zobraziť galériu (3)
Uwe R. na staršej fotografii s jednou zo svojich dcér. Vľavo hore unesená Michalka (Zdroj: bild, čtk)

ÚSTÍ NAD LABEM - Prípad Michalky Janovej, ktorú uniesli pred týždňom z kočíka jej matky, sa skončil šťastne. Na veľkú radosť jej rodičov ju našli v Nemecku. Policajti už zatkli štyroch podozrivých - tri ženy a jedného muža. Práve jeho fotografiu dnes ráno zverejnil nemecký denník Bild.

Pátranie po dievčatku trvalo päť dní. Bola do neho zapojená česká, nemecká i poľská polícia. Nakoniec ho našli v meste Koblenz pri Frankfurte nad Mohanom, a to vďaka autu, ktorým ho údajný únosca odviezol z miesta činu. Pri úteku z neho totiž odpadla česká poznávacia značka, pod ktorou bola skrytá pôvodná nemecká.

Páchateľom má byť päťdesiatročný Uwe R., ktorý má sám dve dcéry (20 a 30 rokov). Jeho fotku sa podarilo získať denníku Bild.

Béle Janovej už odobrali vzorku DNA, ktorá by mala potvrdiť, že ide skutočne o jej dcéru. Tá už skôr na základe predloženej fotografie uviedla, že je to Michalka. Momentálne je stále v nemeckej nemocnici, očakáva sa však, že už dnes si ju prevezme jej matka.

Trojtýždňovú Michalku uniesli minulú stredu v Ústí nad Labem. Vzali ju matke z kočíka a odviezli preč na čiernom Volkswagene do Nemecka. Tamojšie orgány v súvislosti s prípadom zatkli štyri osoby. Dve z troch zadržaných žien už pustili na slobodu, ďalšia žena a Uwe R. zostávajú vo väzbe.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu