Sobota11. máj 2024, meniny má Blažena, zajtra Pankrác

Uväznený Rath: Dostáva ponuky na sex!

David Rath predstúpil pred poslancov. Zobraziť galériu (2)
David Rath predstúpil pred poslancov.

Do väzenia dostáva ľúbostné listy. Bývalý minister zdravotníctva Paroubkovej vlády David Rath sa vo väzení nenudí. Asistentka mu pravidelne nosí odkazy a ponuky na sex od žien. Všetky vraj vybaví, keď ho pustia.

Poslanec českej snemovne, ktorý je momentálne vo väzbe, rozhodne núdzu o priazeň nemá. Do väzenia mu chodia rôzne odkazy. Nájdu sa medzi nimi aj ponuky na sex. Rathova asistentka to verejne priznala na profile poslanca na sociálnej sieti Facebook. „Všetky vaše odkazy dostáva pán doktor v tlačenej podobe počas návštev. Jedinou výnimkou sú osobné ponuky od dám a slečien, na ktoré bude určite reagovať osobne, keď sa opäť dostane na slobodu,“ napísala Nicole Mertinová na Facebook.

David Rath vybaví všetky ponuky od žien a slečien osobne
Zobraziť galériu (2)
David Rath vybaví všetky ponuky od žien a slečien osobne  (Zdroj: Topky.sk, Facebook)

Ratha v polovici mája zadržala polícia s vínovou škatuľou, v ktorej boli namiesto fľaše vína uložené peniaze. Polícia ho obvinila z prijatia 7-miliónového úplatku. Ďalších 30 miliónov českých korún objavili kriminalisti pod podlahou v dome šéfky kladnianskej nemocnice Pancovej a exposlanca Kotta, od ktorých Rath so sedemmiliónovým úplatkom odchádzal. Spolu s ním zatkli ďalších sedem osôb zo Stredočeského kraja, ktoré sa tiež mali podieľať na manipulácii verejných zákaziek týkajúcich sa opravy buštěhradského zámku. Všetci zadržaní skončili vo vyšetrovacej väzbe. Rath sa vzdal členstva  v strane ČSSD a tiež funkcie stredočeského hajtmana. Začiatkom júna poslanci snemovne vydali súhlas na trestné stíhanie Davida Ratha

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu