Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Euro sa začalo násilím: Bitka na štadióne a smrť fanúšika!

Bitka na štadióne vo Wroclavi
Bitka na štadióne vo Wroclavi (Zdroj: YouTube)

KYJEV - Majstrovstvá Európy vo futbale sa nezačali dobre. Na Ukrajine dnes našli zavraždeného španielskeho fanúšika, ktorý bol takmer mesiac nezvestný.

Telo nebohého štyridsaťšesťročného muža objavili v mestečku Makejevka v regióne Doneck. Španiel, ktorý bol takmer mesiac nezvestný, bol na Ukrajine na dovolenke. Jeho zmiznutie ohlásil hotel, v ktorom býval. Podľa policajnej správy už zadržali troch mužov podozrivých zo spáchania tejto vraždy.

Okrem tejto tragickej udalosti došlo v piatok vo Vroclavi po zápase Rusko - Česko k hromadnej bitke medzi ruskými fanúšikmi a organizátormi. Štyroch členov usporiadateľskej služby museli previezť do nemocnice.

"Veľký počet ruských fanúšikov po skončení zápasu napadol členov usporiadateľskej služby. Štyria z nich utrpeli ľahšie zranenia. Počítame s tým, že počas šampionátu sa takéto veci budú diať," povedal šéf spoločnosti pre koordináciu turnaja Marcin Herra.

Spomínaný zápas sa skončil víťazstvom Ruska, čo niektorí českí fanúšikovia niesli len veľmi ťažko. Priamy prenos sa vysielal aj na pražskom Staromestskom námestí, počas ktorého musela polícia zadržať troch opitých domácich fanúšikov. Pokúsili sa totiž napadnúť ruského turistu, ktorý tiež sledoval zápas. Incident sa obišiel bez zranení.

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu