Streda1. máj 2024, dnes je Sviatok práce,

Sexuálne šantenie na Eure: Ír sa venoval prsiam Chorvátok!

Eamon nemal problém Zobraziť galériu (2)
Eamon nemal problém (Zdroj: balls.ie)

VARŠAVA - Práve prebiehajúce futbalové Majstrovstvá Európy prinášajú okrem športu aj rôzne kuriózne situácie. O jednu takú sa postaral mladý Ír Eamon Keegan, ktorý sa zviditeľnil svojou láskou k druhému pohlaviu. Tú demonštroval na bradavkách dvojice chorvátskych fanúšičiek.

Nielen bitky, ale aj sexuálne vyvádzanie poznamenalo Majstrovstvá Európy vo futbale, ktoré sa konajú v Poľsku a na Ukrajine. Dôkazom toho je dvadsaťročný študent, ktorý sa počas nedeľňajšieho zápasu Írsko - Chorvátsko skamarátil s dvoma fanúšičkami z radov súpera. A to až do takej miery, že neváhal pooblizovať im prsia.

Sexuálne šantenie na Eure:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: balls.ie)

Šťavnaté zábery sa rýchlo rozšírili na internete, k čomu prispeli aj samotní futbalisti. Mladík sa tak stal z hodiny na hodinu známym po celom svete. "Volajú ma legenda, dokonca aj Sean St Ledger (írsky reprezentant, ktorý v spomínanom zápase strelil gól, pozn. red.)," povedal so smiechom Eamon.

Vysokoškolák priznáva, že mal v sebe v danú chvíľu už zopár pív. "Prechádzali (ženy) okolo mňa a niekto zakričal, nech pre potešenie pánov ukážu kozy. Ľudia ich začali fotografovať a ja som pribehol do záberu. Neviem, čo to do mňa vošlo," opisuje bizarné momenty.

Eamon nevylučuje, že sa niečo podobné zopakuje ešte niekedy v budúcnosti. Najbližšiu príležitosť bude mať už zajtra, keď sa jeho rodné Írsko pokúsi získať cenné body s favoritom celého turnaja Španielskom.

Chorvátky neboli žiadne hanblivky a poťažkať svoje prednosti nechali aj ďalšiemu záujemcovi
Zobraziť galériu (2)
Chorvátky neboli žiadne hanblivky a poťažkať svoje prednosti nechali aj ďalšiemu záujemcovi  (Zdroj: balls.ie)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu