Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Bláznivá nočná jazda: Opitý mladík zdemoloval postupne 13 áut!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/PÍSEK – V riadnom šoku určite ostali majitelia áut v českom Písku, ktoré nabúral mladý opilec. Šialený jazdec nezvládol šoférovanie a búral do jedného auta za druhým.

Trinásť nabúraných áut. To je smutná bilancia bláznivej jazdy opitého mladíka v Písku. Za volant sadol riadne opitý ešte pred polnocou a začal svoje demolačné kolo. „Mladík nezvládol riadenie a v miernej zákrute narazil do zaparkovaného auta Škoda Octavia. Tu však jeho nebezpečená jazda iba začala,“ opísala mladíkovo vyčíňanie pre portál idnes.cz písecká policajná hovorkyňa Kamila Ingrišová.

Opilec potom zamieril bližšie k sídlisku, kde nabúral ďalšiu škodovku a po kľučkovaní sa dostal do slepej uličky. Tam do tretice narazil do ďalšieho auta značky Škoda. Mladík sa potom snažil zo slepej uličky vycúvať pričom búral do jedného auta za druhým.

V tejto chvíli už na miesto dorazili policajti a tínedžera sa snažili zastaviť. Podgurážený mladík sa však dal na útek pričom poškodil ďalšie dve autá. „Potom, čo narazil do trinásteho auta, vybehol z vozidla a utekal smerom na železničnú trať,“ ukončila hovorkyňa a dodala, že po krátkej naháňačke opilca policajti dolapili.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu