Piatok29. marec 2024, meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava

Dramatická naháňačka v R. Sobote: Mladík takmer zrazil policajta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/RIMAVSKÁ SOBOTA – Len o vlások unikol zrážke policajt v Rimavskej Sobote, keď sa naňho autom vyrútil mladík (20) na Hyundai Getz. Ten ignoroval zastavovací terč a pred políciou sa snažil ujsť zrejme preto, že nemal vodičák.

Mladý vodič si v utorok poobede zobral auto od svojho otca a vybral sa na nákup. Zrejme však pozabudol na to, že na šoférovanie potrebuje okrem iného aj vodičský preukaz. Keď ho chcela skontrolovať policajná hliadka, mladík dupol na plyn a snažil sa ujsť.

„Policajt ho zastavoval zastavovacím terčíkom, ale „vodič „ ignoroval znamenie a pokračoval v jazde. Aby nezrazil policajta, ten musel pre autom odskočiť ku krajnici,“ informovala o šialenej naháňačke banskobystrická policajná hovorkyňa Mária Faltániová.

Policajti tak nebezpečného vodiča začali prenasledovať a podarilo sa im ho zaviesť do slepej uličky. Po dolapení sa muž snažil ešte ujsť po svojich, avšak to sa mu nepodarilo a skončil v putách. Vodič pri dychovej skúške alkohol nenafúkal a svojou bláznivou jazdou našťastie ani nikoho nezranil. Za nebezpečné vyčíňanie mu však hrozí až osem rokov za mrežami.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu