Nedeľa5. máj 2024, meniny má Lesana, Lesia, zajtra Hermína

Mladíci sa zabávali spúšťaním smetiaka z kopca: Poškodili auto

Ilustračné foto
Ilustračné foto

NITRA – Mestská polícia v Nitre upozorňuje na nebezpečnú hru, ktorou sa zabávala mládež na sídlisku Klokočina. Ide o uvoľňovanie a spúšťanie smetných nádob z ich stojísk. Na Čajkovského ulici takto partia chlapcov uvoľnila kontajner, ktorý sa samovoľným pohybom spustil z kopca.

"Skupinka sa po tomto skutku so smiechom rozbehla smerom k Beethovenovej ulici a stratila sa v hustom poraste. Nevideli dôsledky svojho konania, keď nádoba dopadla na jedno zo zaparkovaných vozidiel na konci ulice. Na Škode Octavia smetná nádoba poškodila nárazom zadné pravé svetlo vozidla a prevalila kufor. Od osobného vozidla sa ešte odrazila a zastavilo ju až nákladné auto," uvádza sa v správe mestskej polície.

Udalosť nahlásila očitá svedkyňa, ktorá však pre tmu nevedela uviesť podrobné informácie o páchateľoch. Hliadka po príchode na miesto prezrela širšie okolie, avšak skupinku už nezastihla. Pátranie sťažovala aj skutočnosť, že od udalosti uplynulo niekoľko minút a policajti nemali ani podrobnejší popis osôb.

"Obraciame sa však na možných očitých svedkov, ktorí by mohli vniesť trošku viac svetla do prípadu a pomôcť k usvedčeniu vinníkov. Akékoľvek informácie možno oznámiť na bezplatnej telefonickej linke 158, prípadne na Obvodnom oddelení Policajného zboru v Nitre na Nábreží mládeže. Za akúkoľvek pomoc vopred ďakujeme aj v mene majiteľa poškodeného vozidla," vyzýva verejnosť nitrianska mestská polícia.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu