Nedeľa28. apríl 2024, meniny má Jarmila, zajtra Leo, Lea

Smrť Matejka (†1): Zabiť ho mala narodeninová torta!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

PRAHA - Rodičia malého Matějka (†1) sú zúfalí, pretože stále presne nevedia, čo zabilo ich synčeka, ktorého hospitalizovali s obyčajnou hnačkou. Najnovšie sa objavilo podozrenie, že sa nakazil rotavírusom z torty, ktorú ochutnal na svojej narodeninovej oslave.

Hovorkyňa jihlavskej nemocnice povedala, že chlapček mal dva dni predtým, než ho k nim priviezli, narodeniny a zrejme sa nebezpečnou vírusovou infekciou nakazil z torty, ktorá sa na oslave podávala. To ale striktne odmietajú jeho rodičia.

"Žiadna oslava sa nekonala, pretože mu už bolo hrozne zle, mal hnačku a zvracal," povedal pre Blesk.cz nešťastný otec s tým, že rodina čaká na pitevný protokol a lekársky posudok.

Matejka do jihlavskej nemocnice previezli minulý týždeň vo veľmi vážnom stave. Podľa rodičov sa mu na jednotke intenzívnej starostlivosti nedostalo dostatočnej starostlivosti a bol úplne dehydrovaný. Po 22 hodinách zomrel. Nemocnica ich obvinenia odmieta a tvrdí, že nikto z jej lekárov nepochybil.

Chlapčekova zdrvená matka chcela po smrti syna vyskočiť z okna a naďalej je vo veľmi zlom psychickom stave. "Prežili sme s Matejkom najkrajšie roky nášho života a teraz je to preč," uzavrel jej partner.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu