Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Vyšinutý profesor odhryzol manželke pery a zjedol ich!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: favim.com)

ŠTOKHOLM - Žiarlivosť sa považuje za normálnu, pokiaľ je v únosnej miere. Keď však prekročí pomyselnú hranicu, dokáže poriadne ublížiť. Svedčí o tom prípad švédskeho lekára, ktorý odrezal svojej žene pery, pretože si myslel, že ho podvádza.

Profesor medicíny a bývalý popredný lekár v štokholmskej prestížnej nemocnici Karolinska Institutet skončil vo väzbe po tom, čo svojej omnoho mladšej manželke počas divokej žiarlivostnej scény odrezal pery nožom a zjedol ich. Podľa švédskeho denníka Aftonbladet manželku podozrieval, že má s niekým pomer, čím urazila jeho česť.

Päťdesiatdvaročný žiarlivec, ktorý pochádza z Iránu, sa k činu priznal a na súde vyhlásil, že to neľutuje. Útok bol natoľko brutálny, že ho žalobca chcel hodnotiť ako pokus o vraždu, nakoniec ale prípad klasifikoval ako ťažké ublíženie na zdraví.

"Lekári zatiaľ nevedia, či sa moja klientka vylieči. Jej zranenie je veľmi ťažké a neobvyklé," uviedla advokátka znetvorenej ženy Angela Ekmanová. Rozsudok ešte nebol vynesený, informoval spravodajský portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu