Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Bitka o ženu v Siladiciach: Miro (28) "vytrestal" mladého soka sekerou!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: SITA)

SILADICE - Dvaja muži skončili v nemocnici po dramatickom nočnom incidente, ku ktorému došlo v rodinnom dome v Siladiciach v okrese Hlohovec. V noci z piatka na sobotu 28-ročný Miroslav najskôr sekerou napadol o šesť rokov mladšieho muža, neskôr v útoku pokračoval kuchynským nožom.

Ján (22) skončil s viacerými zraneniami v nemocnici, podľa aktuálnych informácií nie je zranený vážne a do dvoch týždňov by mal byť v poriadku. Útočník stihol ešte sekerou rozbiť notebook a odišiel z domu preč. Našla ho ťažko zraneného policajná hliadka.

"Muž mal popáleniny tretieho stupňa na približne päťdesiatich percentách tela. Pravdepodobne sa pokúsil o samovraždu a vyliezol na stĺp vedenia vysokého napätia. Hliadka mu privolala pomoc, s vážnymi zraneniami skončil v jednej z bratislavských nemocníc,“ povedala trnavská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Polícia začala v tomto prípade trestné stíhanie pre nebezpečné vyhrážanie a poškodzovanie cudzej veci. Podľa portálu noviny.sk mala byť príčinou Miroslavovho útoku žiarlivosť. Mladíka totiž podozrieval, že má pletky s jeho exmanželkou.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu