Štvrtok25. apríl 2024, meniny má Marek, Marko, Markus, zajtra Jaroslava

Krvavá pomsta: Žiarlivec sa o ženu nechcel deliť, odkusol jej nos!

Lynne podstúpila hodiny rekonštrukčných operácií
Lynne podstúpila hodiny rekonštrukčných operácií (Zdroj: DailyMail)

LONDÝN - Hovorí, sa že žiarlivosť je prejav lásky, v prípade Lynne Goughovej však dosť bolestivý. Jej manžel ju totiž obral o veľmi dôležitý ľudský zmysel – čuch tým, že jej v záchvate žiarlivosti odhryzol nos!

Dvakrát do tej istej rieky nevstúpiš. Týmto heslom sa na svoje nešťastie neriadila Lynne Goughová, ktorá s Nickom počas 24 rokov manželstva splodila 6 detí. Po tom, ako ho vymenila za iného pre neustály teror a násilie, sa k nemu nedávno vrátila. To bola však osudová chyba. "Milovala som ho, mali sme spolu deti. Ony boli na prvom mieste, avšak všetko sa ustáť nedá," priznáva s odstupom času Lynne.

Podľa slov Lynne bol Nick vždy násilný a panovačný. Zvykol ju naháňať s nožom po dome, a len málokedy sa jej podarilo uhnúť manželovým tvrdým pästiam. Lynnin priateľ Chris, ku ktorému nakoniec ušla od pravidelných bitiek, však bohužiaľ zomrel a naivná Lynne sa vrátila do starých koľají ku chorobne žiarlivému manželovi. "Aj v nemocnici, v deň, keď sa nám narodilo dieťa, ma obvinil, že mám pomer s členom personálu," opísala neustále obvinenia z nevery.

V ten deň, keď ju manžel Nick ako bláznivý kanibal napadol, oslavoval jej zosnulý priateľ 47. narodeniny. Lynne bola z toho pochopiteľne smutná a taktiež si poplakala. Keď to však nepríčetný žiarlivec zbadal, dostal záchvat zúrivosti a na nešťastnú ženu zaútočil. Asi hodinu a pol ju bezhlavo udieral. Keď už jeho dobitá obeť nevnímala, šialený Nick sa jej zahryzol do nosa tak silno, že mu ostal v ústach.

Týraná Lynne musela po útoku podstúpiť hodiny rekonštrukčných operácií. Lekári odviedli na tvári doráňanej ženy slušnú prácu. Ako sama povedala Lynne, "konečne môžem cítiť". Nick sa k svojim otrasným činom priznal a momentálne si odpykáva 5-ročný trest.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu