Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Chlapček (†2) vypil hnojivo na marišku, rozleptalo mu orgány!

Lauren syna zanedbávala
Lauren syna zanedbávala (Zdroj: parentdish.co.uk)

HUDDERSFIELD - Chlapček z anglického mesta Huddersfield bol tak smädný, že omylom vypil tekuté hnojivo na marihuanu. Krátko nato sa dostavili prvé zdravotné ťažkosti, ku ktorým rýchlo pribúdali ďalšie. Aaron nakoniec po jedenástich dňoch zomrel.

Lauren Boothová svojho dvojročného syna dlhodobo zanedbávala. Nedávala mu pravidelne piť a tak bol chlapec dehydrovaný. Jedného dňa preto vypil jedovatú tekutinu, ktorá slúži na podporu rastu marišky, ktorú nezodpovedná matka pestovala v jeho detskej izbe. V osudný okamih spala s priateľom v spálni, píše portál tn.cz.

Keď sa zobudila, zistila, že Aaron nemôže dýchať, dusí sa a kolabuje. Chlapček bol prevezený do nemocnice, kde mu lekári odobrali časť žalúdka a pažeráka. Vnútorné poškodenie ale bolo príliš veľké, pretože draselný lúh obsiahnutý v roztoku prepálil priedušnicu a ďalšie orgány. Dieťa po necelých dvoch týždňoch zomrelo.

Šokujúce je, že Boothovú viac ako osud syna zaujímalo to, či jej "rastlinky" prežijú. Ľútosť neprejavila ani na súde, ktorý jej pred niekoľkými dňami udelil len ročný trest s dvojročným odkladom.

Počas pojednávania sa smiala a veselo pózovala fotografom. Aaronovho otca, ktorý krkavčiu matku pred časom opustil, rozsudok rozhorčil. "Je to nechutné. Som v šoku. Kde je nejaká spravodlivosť? Čakal som, že Lauren pošlú do väzenia. Ale ona si môže ďalej žiť, akoby sa nič nestalo."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu