Štvrtok16. máj 2024, meniny má Svetozár, zajtra Gizela

Surovec Elvis: Chlapčeka (†5) ukopal na smrť, lebo na neho žiarlil!

Tyler umieral v bolestiach Zobraziť galériu (2)
Tyler umieral v bolestiach (Zdroj: ibtimes.co.uk)

CAMBRIDGE - Žiarlivosť dohnala Elvisa Leeho k hroznému činu. Ukopal syna svojej priateľky a spôsobil mu tak vážne zranenia. Matka ho odviezla do nemocnice príliš neskoro a chlapčeka sa už nepodarilo zachrániť.

K odpornej vražde došlo v čase, keď Stephanie Whelanová nechala svojho päťročného syna s partnerom samého a odišla z domu. Pritom vedela, že Lee má násilné sklony, a že Tylera už niekoľkokrát udrel, píše portál tn.cz.

Tridsaťštyriročný tyran na neho žiarlil kvôli pozornosti, akej sa mu dostávalo a tiež preto, že ho dieťa plačom budilo zo spánku. Do bezbranného chlapca začal preto kopať, čím mu spôsobil vnútorné krvácanie.

Keď sa Stephanie vrátila domov, našla syna s niekoľkými smrteľnými zraneniami na zemi. Lekárom v nemocnci, do ktorej s ním prišla až po neuveriteľných štyroch hodinách, povedala, že syn spadol zo stoličky. Tylera sa už bohužiaľ oživiť nepodarilo.

Lee sa priznal k zabitiu, obvinenie z vraždy ale odmietol. Súd mu tento týždeň udelil doživotný trest s podmienečným prepustením po 17 rokoch. "Je to násilník, ktorý sa prestal ovládať a dobil chudáka chlapca na smrť. Jeho matka mu nedokázala zabezpečiť domov, aký si zaslúžil," uviedol na súde Simon Megicks z cambridgeshirskej polície.

Väzenie hrozí aj Whelanovej, pretože syna nechala umrieť. Rozsudok nad ňou by mal byť vynesený v júni. "Tyler bol bezchybný malý nezbedník," povedal zdrvený biologický otec dieťaťa Shaun Harrison. "Bez neho si pripadám úplne stratený. Stále nemôžem uveriť, že už tu nie je. Nechápem, ako mu to mohli urobiť."

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu