Streda15. máj 2024, meniny má Žofia, Sofia, zajtra Svetozár

Syna (†7) mlátila ako psa: Umieral dlho a v krutých bolestiach!

Malý Yaseen zomrel krutou smrťou
Malý Yaseen zomrel krutou smrťou (Zdroj: bbc.co.uk)

CARDIFF - Mladá Britka Sara Egeová viac ako rok týrala vlastného syna a denne ho mlátila palicou ako psa. Nakoniec ho ubila na smrť. Aby odpornú vraždu zamaskovala, poliala a zapálila chlapcovo telo a spálňu.

Potom počkala, až sa oheň dostatočne rozšíri a zavolala hasičov. Vyšetrovateľom následne tvrdila, že Yaseenova smrť bola tragická nehoda, a že horieť začalo z ničoho nič. Polícia ale našla na oblečení ženy stopy benzínu do zapaľovačov a posmrtná obhliadka tela sedemročného chlapca dokázala, že bol "systematicky týraný".

Beštiálna matka teraz stojí pred súdom. Sudca Ian Murphy uviedol, že "Yaseen podľa patológov umieral dlho a v krutých bolestiach". Príčinou jeho smrti bolo krvácanie do brucha. Taktiež mal zlomené rebrá, ruku a prst.

Egeová (31) nakoniec pripustila, že syna pravidelne bila asi rok. Fatálne rany mu uštedrila niekoľko hodín pred jeho smrťou. Pozerala sa, ako umiera, a potom ho úmyselne zapálila. Za trestný čin vraždy jej hrozí doživotie. Otec dieťaťa, taxikár Yousuf Ege (38), ktorý o bití vedel a napriek tomu nijako nezasiahol, bol obvinený z týrania. O prípade informoval portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu