Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Babka "strážila" vnuka (4), zdrogoval sa kokaínom!

Oliverová na súde
Oliverová na súde (Zdroj: cbs42.com)

PAWTUCKET - Štvorročný chlapček z amerického štátu Rhode Island sa omámil kokaínom v čase, keď ho strážila jeho vlastná babička. Dieťa skončilo v nemocnici a nezodpovedná príbuzná vo väzení.

"Hovoril, že mu všetko pripadá smiešn,e a že sa mu hojdá zem po nohami," povedal jeho otec Ryan Oliver, ktorý predpokladal, že syn je chorý. "Keď v jeho krvi objavili kokaín, rozplakal som sa," dodal.

Polícia okamžite rozbehla vyšetrovanie, ako sa chlapec k drogám dostal. Zistila, že starej matke zo stola zobral tabletku a zjedol ju. Chutila vraj ako krieda. Ryan ale tvrdí, že to nebol kokaín, ale antidepresívum a drogu priniesol jej ženin priateľ. S mužom, ktorý je medzi susedmi známy ako užívateľ drog, ho potom Oliverová nechala osamote.

"Videl som, ako sa jej priateľ snaží niečo schovať. Bola to fajka na fajčenie cracku. Hneď som ho vyhodil z bytu," povedal otec, ktorý je presvedčený o tom, že jeho dieťa sa nadýchalo výparov.Lekári sa ale prikláňa k chlapcovej výpovedi. "Výsledky vyšetrení preukázali, že chlapec kokaín skôr zjedol, než že sa nadýchal výparov."

Policajti ženu zadržali a obvinili zo zanedbania starostlivosti. Prepustená z väzby môže byť po zaplatení kaucie vo výške 10 tisíc dolárov (7400 eur). Jej vnuk by mal byť čoskoro v poriadku. Ako súd rozhodne o vine postaršej ženy, nebude samôcť s ním vídať, napísal portál tn.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu