Piatok3. máj 2024, meniny má Galina, zajtra Florián

Smrtiaca injekcia za otrasný čin: Babka zabila vlastného vnuka (†5)!

Camden (†5) prišiel o život rukami vlastnej babky
Camden (†5) prišiel o život rukami vlastnej babky (Zdroj: bild.de)

FLORIDA – Babičke Marianne B. z nemeckého Nufringenu, ktorá na prázdninách na Floride zavraždila vlastného vnúčika Camdena (†5), hrozí teraz za jej nepochopiteľný čin jeden z najhorších trestov – smrtiaca injekcia. Staršia žena sa však bráni tým, že malého chlapčeka chcela uchrániť pred životom v rozvedenej rodine.

Malý Camden bol usmievavý a veľmi rád kreslil pastelkami. Už sa nevedel dočkať, kedy strávi prázdniny so svojimi starými rodičmi Marianne a Heinzom na Floride. Chlapček bol jediným synom ich dcéry Karin, ktorá sa v minulosti vydala za Američana Davida. Po rokoch však prišiel rozvod, no aj po odlúčení bývali obaja Camdenovi rodičia v Roswelly len pár domov od seba. Ich synček preto rozvodom podľa nich netrpel.

Iný názor na to mala jeho babka Marianne, ktorá sa nedokázala zmieriť s tým, že chlapček bude žiť v rozvedenej rodine. Počas pobytu na Floride sa v jeden deň chlapcov dedko vybral na nákupy a Camden tak ostal v byte sám so svojou babičkou. Vtedy sa žena odhodlala na hrozný čin a malého vnuka odviedla do kúpeľne, kde ho vo vani držala pod vodou dovtedy, kým sa neutopil. Keď sa dedko Heinz vrátil z obchodu, objavil nehybné Camdenovo telíčko plávať na hladine. Po Marianne však nebolo ani stopy.

Po nepochopiteľnej vražde sa totiž rozhodla skončiť aj so svojím životom, naobliekala sa do ťažkých šiat a vybrala sa na pláž. Tam sa chcela utopiť, no nenabrala odvahu a celá premočená sa vrátila domov, kde sa k zabitiu vnúčika okamžite priznala. Rozhodla sa ho tak údajne ubrániť pred životom v rozvrátenej rodine. "Camden bol naše jediné dieťa, chýba mi každý deň," hovorí zdrvený otec David.

Marianne mala za svoj hrozný čin pykať tvrdo. Pôvodne ju čakal ten najhorší trest – smrť, avšak na poslednú chvíľu bol do prípadu privolaný expert, ktorý má zistiť, či babka nie je duševne chorá. Ak by sa dokázalo, že žena preto za svoj čin nie je plne zodpovedná, unikla by tak trestu smrtiacou injekciou a celý život by strávila v psychiatrickej liečebni.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu