Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Gang znásilňoval 50 tínedžeriek, sex aj s dvadsiatimi mužmi!

Gang zneužíval najmä dievčatá z rozvrátených rodín
Gang zneužíval najmä dievčatá z rozvrátených rodín (Zdroj: The Sun)

MANCHESTER - Deväť Britov pôvodom z Pakistanu a Afganistanu žijúcich v Manchestri v utorok uznali vinnými zo zneužitia 47 dievčat, pričom najmladšie malo 13 rokov. Štyri roky ich najprv opíjali a potom zneužili. Nútili ich mať sex aj s inými mužmi, v jednom prípade sa dokonca vystriedali až dvadsiati.

Gang sa zameriaval na tínedžerky z rozvrátených rodín, ktoré sa dali ľahko zneužiť a nebolo nápadné, keď sa neobjavili doma. Nalákala ich 15-ročná dievčina s prezývkou Medové monštrum, ktorú ale nesúdili, pretože bola sama obeťou. Informoval portál novinky.cz.

Dievčatá gang opíjal a zneužíval. Niektoré z nich museli mať opakovane každý deň sex s viacerými mužmi. Dve maloleté dievčatá otehotneli. Jedno malo iba 13 rokov.

Svedkyňa na súde vypovedala, že boli tak opité, že si mnohokrát nič nepamätali. Jedna zo znásilnených uviedla, že bola v bezvedomí a prebralo ju až funenie na krk. V tej chvíli jej došlo, že je znásilňovaná. Iná povedala, že bola zneužitá dvoma mužmi, keď bola tak opitá, až zvracala.

Členovia gangu mali 22 až 59 rokov. Najstarší muž, ktorý ho viedol, bol uznaný vinným z dvoch znásilnení, napomáhania znásilneniu, sexuálneho napadnutia a sprisahania. Jeho meno nezverejnili.

Najbrutálnejšieho 35-ročného Mohammeda Sajida uznali vinným z obchodu s ľuďmi, znásilnenia a sexu s neplnoletou. Aj 25-ročný Kabeer Hasan bol uznaný vinným zo znásilnenia. U dvoch členov gangu, 41-ročného Abdula Aziza a 22-ročného Hamida Safiho sa činy nepodarilo preukázať. Tresty budú vynesené neskôr.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu