Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Tragédia sexi modelky (24): Spálili ju plamene, miesto tváre maska!

Na kedysi peknej tvári nosí masku Zobraziť galériu (2)
Na kedysi peknej tvári nosí masku (Zdroj: Daily Mail)

SYDNEY - Nemala na výber! Austrálska modelka Turia Pittová bežala supermaratón cez buš, keď vypukol požiar a plamene ju uväznili v skalnej tiesňave. Ak sa chcela zachrániť, musela cez peklo prebehnúť. Následky tohto počinu nesie dodnes, jej kariéra skončila.

Turia o svojom desivom zážitku prehovorila s maskou na tvári. Keď sa k nej záchranári dostali, transportovali ju na špeciálnu popáleninovú kliniku v Sydney. Najviac poranené má ruky, chrbát a tvár.

Zo svojich zranení viní predovšetkým organizátorov maratónu. Podľa svedkov trať nielen dostatočne nezabezpečili, ale pretekárov pred týmto, v Austrálii bežným, nebezpečenstvom ani dostatočne nevarovali. "Upozorňovali nás na hroziacu dehydratáciu, hady a dokonca aj krokodíly. O požiaroch padla jediná krátka zmienka, akoby mimochodom," popísala iná popálená pretekárka.

Turia je teraz vo veľmi ťažkej situácii. Pred požiarom pracovala ako modelka a manažérka ťažobného gigantu Rio Tinto. Teraz je tomu koniec. Dúfa, že od organizátorov behu vysúdi aspoň odškodné. Pomôcť jej chcú tiež jej priatelia, ktorí pre ňu založili nadačný fond.

Tragédia sexi modelky (24):
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: Daily Mail)

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu