Piatok26. apríl 2024, meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav

Modelke (26) zohavil požiar tvár: Po dvoch rokoch odhodila masku

Turia prišla pri požiari o svoju vonkajšiu krásu Zobraziť galériu (4)
Turia prišla pri požiari o svoju vonkajšiu krásu (Zdroj: YouTube)

SYDNEY - Austrálsku modelku Turiu Pittovú pred dvoma rokmi uväznil požiar, ktorý sa rozšíril počas maratónu v buši. Ohnivé peklo síce prežila, no s trvalými následkami. Utrpela ťažké popáleniny, ktoré zničili jej krásnu tvár. Trvalo dlho, kým sa ju odhodlala odhaliť na verejnosti.

Turia mala našliapnuté na úspešnú kariéru modelky a okrem toho pracovala aj ako manažérka v jednej ťažobnej spoločnosti. Zhruba pred dva a pol rokom sa prihlásila na maratón, ktorého časť sa bežala aj cez vysušenú buš.

Modelke (26) zohavil požiar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: turiapitt.com -)

Tam skoro prišla o život. Rozšíril sa tam totiž požiar a keď sa chcela zachrániť, musela cezeň prebehnúť. Krásna dievčina pri tom utrpela popáleniny na 80 percentách tela. Okamžite bola prevezená na špeciálnu kliniku v Sydney. Najviac poranené mala ruky, tvár a chrbát.

Modelke (26) zohavil požiar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Ešte dlho po incidente nosila Turia na tvári čiernu masku, pretože sa hanbila ukázať sa okoliu. Nakoniec predsa len nabrala odvahu a rozhodla sa, že sa naučí žiť bez nej. Vďačí za to aj svojmu dlhoročnému priateľovi, ktorý ju podporuje.

Modelke (26) zohavil požiar
Zobraziť galériu (4)
 (Zdroj: YouTube)

Za svoje utrpenie viní Pittová organizátorov maratónu. Trať totiž dostatočne nezabezpečili a ani neupozornili pretekárov pred rizikom požiaru. Teraz od nich preto žiada odškodné.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu