Pondelok13. máj 2024, meniny má Servác, zajtra Bonifác

Slovák (29) lákal mladíkov v Prahe na pohovory, znásilnil ich!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: swallowfood.com)

PRAHA - Zvrhlý Slovák sa nezastavil pred ničím. Aby mohol realizovať svoje odporné chúťky, vymyslel si ponuku práce, na ktorú lákal mladých mužov v Česku. Namiesto pohovoru ich však znásilňoval.

Na konci marca prišiel muž (25) do Prahy na pracovný pohovor. Vo chvíli, keď sa za ním zavreli dvere bytu, sa ale z neho stala obeť brutálneho sexuálneho násilia. Mladíka slovensky hovoriaci agresor znásilnil a dokonca si pri tom robil fotografie. Obeti sa podarilo dostať z bytu po niekoľkých desiatkach minút, kedy si musela prežiť skutočné sexuálne peklo.

Mladík sa so strašnou skúsenosťou zveril svojmu bratovi a jeho odpoveď ho šokovala. Prežil si totiž to isté na rovnakom mieste s rovnakým páchateľom približne pred rokom. Znásilnenie však polícii ani nikomu inému nenahlásil, pretože sa hanbil.

Útočníka už polícia chytila. Vo väzbe čelí obvineniu z trestných činov znásilnenia, obmedzovania osobnej slobody a sexuálneho nátlaku. Ak mu dokážu vinu, hrozí mu desaťročný pobyt vo väzení. Podľa vyšetrovateľov je pravdepodobné, že obetí bolo oveľa viac.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu