Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Boháč zavraždil krásnu priateľku, jeho rodičia odpratali telo!

Elliot na svoju krásnu priateľku žiarlil Zobraziť galériu (2)
Elliot na svoju krásnu priateľku žiarlil (Zdroj: bnps.co.uk)

BOURNEMOUTH - Elliot Turner (20) podozrieval svoju krásnu priateľku Emily Longleyovú (†17) z nevery. V záchvate žiarlivosti ju nakoniec uškrtil. Odpratať telo mu pomohli rodičia, ktorí kvôli synovi neváhali klamať polícii.

Syn bohatého klenotníka bol presvedčený, že ho Emily podviedla v čase, keď bola na návšteve rodičov na Novom Zélande. Dôkazom mala byť jej fotografia na Facebooku, na ktorej údajne flirtovala s cudzím mužom.

Mladík sa dievčine, ktorá si privyrábala ako modelka, začal vyhrážať a robiť žiarlivostné scény. Napriek tomu ho mala Emily stále rada. "Milujem ťa. Prestaň hovoriť, že ma zabiješ. Prestaň hovoriť o svojich bývalých priateľkách a prestaň byť agresívny. Buď viac v pohode, to je oveľa viac sexy," napísala mu v odkaze.

O pár dní neskôr ju Turner zavraždil. Zobral kladivo a postavil sa nad tínedžerku. Posledné slová, ktoré počula, údajne zneli: "Pôjdem za to pokojne do väzenia a keď ma pustia, stále budem milionár!"

Elliot sa chcel k činu pôvodne priznať. List, v ktorom píše, že je to práve on, kto zabil mladú Emily, ale zničil jeho otec. Spolu s matkou nechceli, aby si ich syn pokazil budúcnosť. Pri vyšetrovaní zvrátenej vraždy preto polícii opakovane klamali.

"Ich vzťah bol krátky, ale aj počas tej doby sa Turner prejavoval ako agresívny, násilný a veľmi majetnícky. Jeho záchvaty boli stále silnejšie a vyvrcholili vraždou priateľky," povedal štátny zástupca na súde. Proces pokračuje, informoval portál denníka Blesk.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu