Pondelok29. apríl 2024, meniny má Leo, Lea, zajtra Anastázia

Sladké úsmevy na svadobnej ceste v Prahe a potom...manžel zavraždil modelku (†28) kvôli AIDS!

Julia a Dmitrij v Prahe Zobraziť galériu (6)
Julia a Dmitrij v Prahe (Zdroj: topky)

JEKATERINBURG - Ruská polícia vyšetruje otrasný prípad vraždy dvadsaťosemročnej modelky, z ktorej podozrieva jej manžela. Toho mala totiž nakaziť vírusom HIV, ktorým sama trpela. Telo obete sa našlo v pohorí Ural a bolo tak znetvorené, že ju identifikovali až na základe testov DNA.

Julia sa s Dmitrijom Logashinom zoznámila pred dvoma rokmi, keď fotila v Indii pre katalóg so svadobnými šatami. Tam ju známy fotograf požiadal o ruku a ona súhlasila. Manželstvo sa zdalo byť idylické, teda aspoň navonok. Svadobnú cestu pár strávil v Prahe.

Sladké úsmevy na svadobnej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: ura.ru)

Sladké úsmevy na svadobnej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: topnews.ru, bezformata.ru)

Koncom augusta usporiadala dvojica večierok vo svojom strešnom byte v ruskom meste Jekaterinburg. Viacerí hostia vypovedali, že krásna brunetka sa na ňom príliš nebavila a vyzeralo dosť zúfalo. Neskôr podľa Dmitrija uprostred noci odišla na jeho aute. To sa ale krátko nato z ničoho nič objavilo pred domom. Zúfalá rodina modelky to oznámila na polícii, ktorá po nej vyhlásila pátranie. Jej manžel namiesto toho, aby sa ju snažil nájsť, pokračoval v práci, akoby sa ani nič nestalo.

Pred pár dňami našli modelku mŕtvu. Jej nahé telo ležalo v lese na Urale. Mala zlomený väz a úplne spálenú tvár, takže polícii chvíľu trvalo, kým ju identifikovali. Podľa denníka Komsomolskaja Pravda testy taktiež odhalili, že bola HIV pozitívna.

Sladké úsmevy na svadobnej
Zobraziť galériu (6)
 (Zdroj: internet)

Vyšetrovatelia z vraždy od začiatku podozrievajú Dmitrija. Jeho mobil bol totiž zaregistrovaný blízko miesta, kde sa našlo telo. Zatkli ho ešte predtým, než stihol odísť na služobnú cestu. Muž sa zrejme dozvedel, že jeho manželka má HIV a nakazila ho. To ho tak naštvalo, že ju z pomsty zabil.

Políciu taktiež zaskočilo, že keď vdovca kontaktovali ohľadom identifikácie tela, len sucho zahlásil, že je zaneprázdnený, pretože má prezentáciu. Okrem toho stále odmieta podstúpiť test na detektore lži, čo naznačuje, že dačo skrýva. Ďalšou indíciou v jeho neprospech je to, že už pár dní po Juliinej smrti dal ich spoločný apartmán za v prepočte viac ako milión eur na predaj.

Obvinený všetko popiera a tvrdí, že svoju ženu by nikdy nedokázal zavraždiť. "Veľmi som ju miloval, ako by som to mohol spraviť?," vyhlásil. Získané dôkazy však hovoria v jeho neprospech.
 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu