Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Erotika na letisku: Cestujúcim ukázal, čím ho obdarila príroda!

Brennan na protest ukazoval svoju nahotu.
Brennan na protest ukazoval svoju nahotu. (Zdroj: KPTV)

OREGON - Odpor voči predpisom priviedol Američana k protestu, ktorý polícia nepovažovala za taký úsmevný ako väčšina divákov. John Brennan (50) sa totiž na letisku v Portlande vyzliekol úplne donaha a aj napriek výzvam zamestnancov sa odmietol opäť zahaliť.

Brennan, ktorý sa chcel so spoločnosťou Alaska Airlines dostať do San Jose v Kalifornii, svoj let nakoniec zmeškal. Podľa jeho slov ho tak naštvala bezpečnostná služba na letisku, že sa jednoducho vyzliekol a zostal stáť. Spôsob, akým ho prehľadávali pri kontrole, považoval vraj za značne obťažujúci. Aj keď sa ho zamestnanci TSA snažili donútiť, aby sa obliekol, muž na ich žiadosti vôbec nereagoval.

Jeho bláznivý počin spôsobil uzavretie dvoch skríningových pultov a postaral sa ostatným cestujúcim o zábavu. Kým niektorí zakrývali svojim deťom oči, iní sa snažili nájsť čo najlepší výhľad, smiali sa a Brennana si natáčali na video, či fotili.

Polícia nakoniec mužových päť minút slávy ukončila zatknutím a naháča obvinili z exhibicionizmu a výtržníctva. Bizarný incident sa odohral iba týždeň po tom, ako na letisku v Denveri zadržali ženu, ktorá sa obnažila bez zjavného dôvodu po tom, ako ju personál požiadal, aby zahasila cigaretu.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu