Sobota18. máj 2024, meniny má Viola, zajtra Gertrúda

Šok pre cestujúcich: Žena sa vyzliekla donaha uprostred letiska!

Žena zostala obnažená asi 20 minút
Žena zostala obnažená asi 20 minút (Zdroj: fox31 denver)

DENVER - Nemala, čo skrývať alebo si myslela, že ju pracovníci naozaj požiadali o obnaženie sa? Pohnútky ženy, ktorá sa v utorok z ničoho-nič vyzliekla na letisku v americkom Denveri zostávajú stále nejasné. Všetci si však dokážeme predstaviť, aký musel v tej chvíli nastať rozruch.

Bizarný incident sa odohral približne o 8.45 ráno, kedy ženu pristihli ako fajčí v zakázanej zóne pri bráne určenej na odlety. Pracovníci ju preto požiadali, aby cigaretu zahasila, keď na ich veľké prekvapenie zhodila zo seba všetky šaty a zostala stáť iba v Evinom rúchu.

Čo bolo príčinou jej konania, polícia neobjasnila. Uviedla iba, že vôbec nesúvisí s jej fajčením a dôstojníkovi povedala, že sa cítila vyčerpaná kvôli nedostatku spánku.

Svedok, ktorý si želal zostať v anonymite, povedal, že väčšina cestujúcich zostala prekvapená a doslova šokovaná. Najprv jej nikto nevenoval pozornosť, pretože sa všetci snažili dostať do svojich lietadiel, ale akonáhle si uvedomili jej nahotu, zostali ako obarení.

Podľa svedka sa rodičia snažili deťom zakrývať oči a ostatní iba vykrúcali hlavy, aby sa presvedčili, či naozaj dobre videli. Približne po 20 minútach ženu odviezli na pozorovanie do nemocnie. Nebola zatknutá, ani jej nehrozia žiadne sankcie či vyšetrovanie.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu