Sobota4. máj 2024, meniny má Florián, zajtra Lesana, Lesia

Erotický rozruch na letisku: Dve matky ukázali všetkým ľuďom prsia!

Nežiadaný striptíz na anglickom letisku Zobraziť galériu (2)
Nežiadaný striptíz na anglickom letisku (Zdroj: YouTube)

MANCHESTER - Päťdesiatjedenročná Britka spôsobila na manchesterskom letisku poriadny rozruch. Počas kontroly totiž všetkým prítomným ukázala prsia. Žena tvrdí, že len poslúchla pokyny prítomnej ochranky, no i tak bude musieť podľa nariadenia súdu zaplatiť pokutu.

Bizarný incident sa stal ešte koncom minulého roka, keď Lady Kelly Hadfield-Hydeová spolu so svojou kamarátkou Ann Chadwickovou leteli na dovolenku do Malagy. Pred odletom, okolo šiestej hodiny ráno, stihli stiahnuť fľašu vína. Počas bezpečnostnej kontroly ich potom letiskový personál údajne vyzval, aby sa vyzliekli.

"Ukazoval na mňa prstom a povedal mi, aby som sa vyzliekla. Spýtala som sa ho, či myslí iba bundu, ale on odpovedal, že všetko," vypovedala Hydeová. Zrejme si však len zle vysvetlila inštrukcie Abdullaha Mayeta, ktorý podľa nej dobre neovládal angličtinu. Dala si teda dolu podprsenku, ale Ann to už nestihla. Obom Angličankám totiž ochranka vzápätí prikázala obliecť sa.

Erotický rozruch na letisku:
Zobraziť galériu (2)
 (Zdroj: YouTube)

Ženy boli obvinené zo vzbudzovania verejného pohoršovania. Minulý týždeň ich súd uznal vinnými. Lady Kelly udelil finančnú pokutu vo výške 55 libier (65 eur), jej priateľke ju podmienečne odpustil. Obe budú musieť uhradiť súdne trovy. Informoval portál denníka Daily Mail.

Striptíz na letisku

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu