Štvrtok2. máj 2024, meniny má Žigmund, zajtra Galina

Nafetovaný Jožo vytiahol dievčinu z električky: V lese s ňou robil hrozné veci!

Ilustračné foto
Ilustračné foto

BRATISLAVA/BRNO - Mladá dievčina (21) bola veľmi spoločenská a rada sa zabávala. Po zážitku, ktoré musela absolvovať, je z nej vystrašená kôpka nešťastia, ktorá sa bojí čo i len vyjsť z domu. Nič na tom nezmení ani fakt, že mladého Róma (19), ktorý jej zničil život, dnes poslali do basy na 12 rokov.

Všetko sa odohralo v polovici jula, keď dievčina v Brne cestovala električkou. Vyhliadol si ju mladý nafetovaný Róm Jozef Mucha a začal ju obťažovať. Po tom, ako ju pohladil po tvári, zakričala naňho, aby ju nechal na pokoji.

Mladíka so silnými sadistickými sklonmi to však len viac vzrušilo. Mladej žene pohrozil, že má nôž a že ju bodne do brucha. Nežartuje, už to vraj predtým spravil. Keď obaja vystúpili z električky, dal jej facku a začal jej rukou siahať pod nohavičky. Zatiahol ju do lesa a napriek tomu, že ho prosila a plakala, strhol z nej šaty a vrhol sa na ňu.

Súlož sa mu na prvýkrát nepodarila a tak svojej obeti prikázal, aby ho orálne vzrušila. Potom ju na seba posadil a znásilnil ju. Keď skončil, pojhrozil jej, že keď čo i len cekne, nájde si ju.

Róm, ktorého napokon policajti vypátrali, sa bránil mimoriadne svojsky. Vraj si s kamarátmi dal trochu toluénu a pri ceste električkou sa mu zapáčila mladá žena. Vypýtal si od nej cigaretu a potom spolu išli do lesa, kde sa mu dobrovoľne poddala. Vraj mu dala aj telefónne číslo. Súd však ničomu z toho neuveril a mladíkovi vymeral 12 rokov.

Jeho obeť má pokazený život. Nielenže trpí postraumatickou poruchou, bojí sa vychádzať z domu a má chronický strach z Rómov. Musí aj chodiť pravidelne k doktorovi, pretože sa stále nevylúčila možnosť, že ju mladý feťák niečím nakazil. O prípade informoval portál novinky.cz.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu