Sobota27. apríl 2024, meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila

Opití zbabelci: Zrazili ženu a pochovali ju zaživa, báli sa trestu!

Ilustračné foto
Ilustračné foto (Zdroj: whatsonsanya.com)

CHANG-ČOU - Alkohol za volant rozhodne nepatrí a ľudia by sa to už mali konečne naučiť. Platí to aj pre jeden čínsky pár, ktorý v alkoholovom opojení nabúral do ďalšieho auta a zranil jeho vodičku. Zo strachu pred trestom vinníci úbohú ženu pochovali zaživa v priekope pri ceste. Polícia objavila ako telo, tak aj vrahov.

Nehoda sa udiala minulý mesiac vo východnej provincii Če-ťiang. Opitá dvojica vo veku 25 rokov sa nadránom vracala z nočného flámu. Na ceste narazili do vozidla šesťdesiatosemročnej vodičky.

"Svedok uviedol, že počul niečí nárek a videl staršiu ženu, ako leží na zemi v blízkosti áut. Z jedného z nich vystúpili muž a žena a naložili k sebe s tým, že ju odvezú k lekárovi," uviedol policajný vyšetrovateľ.

Neskôr ale pár svoj úmysel ísť do nemocnice prehodnotil. Strach z obvinenia z riadenia pod vplyvom alkoholu a zavinenia nehody bol väčší ako ochota pomôcť zranenému človeku. Keď videli, že sa žena nehýbe, usúdili, že zomrela a pochovali ju pri ceste. Polícia ale neskôr zistila, že obeť ešte žila, keď ju pochovávali. Pod zemou sa však zadusila, napísal spravodajský portál Novinky.cz.

Udalosť vyvolala veľké pobúrenie medzi ľudmi. "Takéto veci ukazujú, že naša spoločnosť má naozaj veľké problémy, s ktorými sa nedokáže vysporiadať," napísal jeden z užívateľov.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu