Streda24. apríl 2024, meniny má Juraj, zajtra Marek, Marko, Markus

Ženu odfúklo štartujúce lietadlo, hlavou napálila do múru!

Žena silný nápor vzduchu neustála
Žena silný nápor vzduchu neustála (Zdroj: YouTube)

MARIGOT - Šialenci, ktorí urobia všetko pre to, aby si zdvihli hladinu adrenalínu, majú novú zábavku. Na karibskom ostrove Svätý Martin sa môžu na vlastnej koži presvedčiť, aký silný tlak spôsobuje štart lietadla.

Tamojšie medzinárodné letisko Princess Juliana totiž susedí s plážou Maho Beach, a preto pohľad na ľudí držiacich sa plotu a vlajúcich vo vetre za štartujúcim lietadlom, nie je vôbec neobvyklý. Zrejme si však neuvedomujú, že stačí málo a môže dôjsť k tragédii.

Prúd vzduchu za obrími lietadlami typu Boeing 747 či Airbus A340, ktoré práve zapálili svoje motory, je naozaj silný. A nie každý ho ustojí. Miestni obyvatelia si už robia žarty, že "niektoré ženy chcú mať očividne čo najrýchlejšie suché vlasy, a tak namiesto fénu používajú motor tryskového lietadla".

Jednej z pozorovateliek sa to však nedávno nevyplatilo. Lietadlo ju totiž odfúklo a ona narazila hlavou do neďalekého betónového múru. Našťastie vyviazla len s menšími poraneniami.

Pláž Maho síce lemujú výstražné tabule, ktoré varujú, že silný prúd vzduchu vychádzajúceho z lietadiel môže spôsobiť aj smrť. Ani to ale ľudí zatiaľ od nebezpečného zážitku neodrádza. Informácie priniesol Blesk.cz.

Ženu odfúklo lietadlo

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu