Utorok7. máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida

Mladý Slovák vo Švajčiarsku rozbil auto na lúke: Nafúkal dve promile!

Slovák s 2 promile v krvi nebezpečne predbiehal a skončil takto.
Slovák s 2 promile v krvi nebezpečne predbiehal a skončil takto.

ROTTENSCHWIL/BRATISLAVA – S alkoholom v krvi sa za volant nesadá! Zdá sa, že toto pravidlo stále nepoznajú všetci. Podgurážený Slovák (22) totiž vo Švajčiarsku spôsobil autonehodu, keď sadol za volant opitý. Dychová skúška mladíka ukázala, že mal v sebe dve promile!

Slovenský vodič spôsobil nehodu v nedeľu poobede medzi švajčiarskymi dedinkami Rottenschwil a Hermetschwil. So šedým Alfa Romeom so slovenskými ŠPZ-kami sa podľa jeho vlastných slov mal vyhýbať prekážke v neprehľadnej zákrute, čo zároveň neubrzdil a „vyletel“ na priľahlú lúku, ako uviedla polícia v Aargau.

Zaujímavé je, že nemal žiadne zranenia, škody na aute sú však vo výške 5000 frankov (cca 4150 eur). Okrem toho dychová skúška potvrdila až dve promile v krvi. Slovák s trvalým bydliskom v kantóne Zürich sa v nemocnici podrobil aj krvným testom, predbežne mu aj odobrali vodičský preukaz.

Polícia v Muri-Bremgarten momentálne prípad vyšetruje. Vychádza z toho, že Slovák spôsobil dopravnú nehodu tak, že nedodržal dostatočnú vzdialenosť a nebezpečne predbiehal, pričom vyletel z cesty.

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu