Utorok14. máj 2024, meniny má Bonifác, zajtra Žofia, Sofia

Pomsta exmilencovi: Zmenil si si status na Facebooku, ja ti zničím auto!

Claire sa chcela pomstiť bývalému frajerovi Zobraziť galériu (4)
Claire sa chcela pomstiť bývalému frajerovi (Zdroj: Cascade News)

MANCHESTER - Ohrdnutá Claire Holleyová (31) sa svojmu bývalému priateľovi rozhodla pomstiť za to, že sa s ňou rozišiel. Vzala mu auto a napálila s ním rovno do bowlingového centra. Svoj čin už zrejme oľutovala, keďže spôsobenú škodu bude musieť uhradiť sama.

Dvojnásobná matka ostala poriadne vytočená po tom, čo jej dal milenec kopačky, a to navyše dosť necitlivým spôsobom. Zmenil si totiž status na Facebooku zo "vo vzťahu" na "slobodný". Claire posilnená fľašou vína a niekoľkými vodkami nasadla do jeho Fordu Focus a zamierila rovno a miesto, kde Davy Jones pracuje.

Očití svedkovia uviedli, že predtým, než prerazila sklenenú stenu, v snahe zničiť vozidlo čo najviac ešte viac dupla na plyn. Potom "zaparkovala" na recepcii. "Práve som zatvárala dvere na svojom aute, keď som zrazu začula strašne hlasnú ranu. Tá ženská vletela priamo do budovy," vypovedala Stephanie-Kate Burrellová (22).

Na mieste sa okamžite strhla obrovská panika. Ľudia, ktorí hrali bowling, začali kričať a rozutekali sa. Nikto nevedel, čo sa deje. K vodičke potom pristúpil recepčný, ktorým bol práve Jones a povedal jej: "Práve si zničila moje auto".

Neďaleko zábavného komplexu sa našťastie nachádzali dvaja policajti. Hoci neboli v službe, pribehli k Holleyovej a chceli jej pomôcť dostať sa z vraku vozidla. Tá ale namiesto vďaky na nich zaútočila.

Momentálne čelí obvineniu z nebezpečnej jazdy a jazdy pod vplyvom alkoholu. Súd jej udelil deväťmesačný podmienečný trest, štvormesačný zákaz vychádzania a na rok a pol žene odobral vodičský preukaz. Holleyovej advokát uviedol, že jeho klientka bola v zúfalej situácii a rozmýšľala dokonca nad samovraždou. Teraz by mala asi radšej porozmýšľať nad tým, ako splatí vzniknutú škodu vo výške 14 000 libier (cca 17 000 eur).

Rozbila priateľovo auto

 

Nahlásiť chybu

Odporúčame

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Stream naživo

Predpredaj.sk - Tu sa rodia zážitky

Celý program

Ďalšie zo Zoznamu